Malachit so srdiečkami náramok

Neohodnotené

Malachit so srdiečkami náramok. Ochraňuje nositeľa pred negatívnymi a deštruktívnymi energiami a dáva mu zdravie a pohodu. Posilňuje našu predstavivosť, schopnosť pozorovať a robiť rozhodnutia. Uberá nám na strachu a pestuje v nás toleranciu. Mnohí ľudia tvrdia, že po dlhodobom nosení malachitu pre nich nastalo obdobie sebarealizácie, radosti zo života a plnej spokojnosti.

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 883B
19,90 € –20 % 15,92 €
Malachit so srdiečkami náramok
Neohodnotené
Malachit so srdiečkami náramok - fengsuej-obchod.sk
Ukončený predaj
19,90 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Malachit so srdiečkami náramok

♡ Energia ♡ Prosperita ♡ Psychické schopnosti ♡ Sebarealizácia ♡ Radosť ♡ Pozitívna energia ♡ Financie ♡ Pamäť  ♡ Harmónia ♡ Energia ♡ Čistenie aury ♡ Ochrana ♡ Odstraňovanie negatívity

Zelené kamene sa spájajú s prosperitou a blahobytom a malachit priťahuje peniaze. Niekedy sa nazýva „kameň podnikateľov a obchodníkov“.

Malachit je jedným z najvýznamnejších kameňov nového milénia, je to dôležitý ochranný kameň ktorý chráni pred žiarením všetkého druhu. Čistí a aktivuje čakry, nosený pri srdcovej čakre vyvoláva v nás nepodmienenú lásku. Je pevným putom spiaty s prírodnými a božskými silami. Ukazuje nám, čo blokuje náš duchovný rast, uvoľňuje negatívne skúsenosti a staré traumy. Podnecuje snenie a vyvoláva živé spomienky. Neutralizuje citové problémy, prebúdza v duši harmóniu a mier. Malachit je aj kameňom kreativity a zmeny.

Malachit sa začal ťažiť už niekedy v roku 4000 pred naším letopočtom v starom Egypte. Egypťanky používali pastu z drveného malachitu ako očné tiene. Volali ju Udju a verili, že ich chráni pred zlom a urieknutím. Starí Gréci z neho vyrábali amulety proti zlým silám a bosorkám pre deti a zasvätili ho Venuši, pretože malachit obsahuje meď a meď je Venušin kov. V stredoveku sa nosil ako ochrana proti čiernej mágii a psychickému útoku. Verilo sa, že trojuholník z malachitu ochraňuje pred uhranutím a ak je na ňom vyrytý symbol Venuše, pritiahne k človeku lásku. Rusi zas verili, že keď sa napijete z malachitového pohára, získate schopnosť rozumieť zvieratám.

Preniká mimoriadne hlboko do duše. Vyrovnáva všetky čakry a všetky telá. Najintenzívnejšie pracuje na srdcovej čakre, ktorú otvára, navodzuje stav transformácie a pokojného prechodu a hlbokej lásky, ale čistí a aktivuje aj všetky ostatné čakry. Počas práce na čakrách sa niekedy silno zohreje. Premosťuje energiu od koreňovej čakry k srdcovej. Na Treťom oku stimuluje koncentráciu a fyzické i psychické videnie. Otvára hrdelnú čakru a vyvažuje solárny plexus.

Liečiace vlastnosti: Malachit je veľmi užitočný v liečení, pretože dokáže zmeniť energetické signatúry energetického tela. V žiarivom poli izoluje negatívny zhluk alebo „tieň“, ktorý je zodpovedný za dané fyzické ťažkosti, a vtiahne ťažkú energiu do seba. Preto je to mocný pomocník každého liečiteľa. Je to vynikajúci kameň na vyčistenie podprahových emócií, ktorý umožňuje jednak ich rozpoznanie, jednak ich transformáciu na pozitívne energie.

Zmena farby malachitu alebo zatiahnutie ukazujú, koľko ťažkej energie vytiahol z tela.

Malachit nemôže používať na liečenie hocikto – osoba, ktorá ho používa, musí byť sama bez negatívnej energie.

Astrologické znamenia: Škorpión, Kozorožec, Váhy, Býk

Rozmer guľôčky z prírodného malachitu cca 6mm.

Rozmer srdiečka z prírodného malachitu cca 12mm.

Rozmer náramku cca 18,5cm 

Noste na ľavej ruke

Pôvod: Madagaskar

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: