Anjel citrín

Neohodnotené

Anjel figúrka z citrínu. Citrín je symbolom pohody, tepla, vitality, istoty a dôvery. Je veľmi užitočný najmä vo finančných záležitostiach. A takisto pri rozmotávaní zamotaných citových vzťahov. Očistuje povzbudzuje a uvoťňuje naše myšlienky i city. Rozvíja intelektuálne tvorivé schopnosti a pomáha tak nájsť riešenie pri začiatkoch nových projektov. 

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 1379
9,20 € –20 % 7,36 €
Anjel citrín
Neohodnotené
Anjel citrín
Ukončený predaj
9,20 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Anjel citrín

Citrín je symbolom pohody, tepla, vitality, istoty a dôvery. Očistuje povzbudzuje a uvoťňuje naše myšlienky i city. Rozvíja intelektuálne tvorivé schopnosti a pomáha tak nájsť riešenie pri začiatkoch nových projektov. Je ochráncom aury, rovnako dokáže čistiť čakry, predovšetkým čakru solar plexu. Aktivuje k činnosti korunnej čakry a zosiluje intuíciu.

Každému, kto ho pri sebe nosí, prináša pozitívny životný postoj. Je ideálnym kameňom pre každodenné nosenie, lebo povzbuzuje dobrú vôľu voči všetkým ľuďom. Starším ľuďom dodáva energiu, chráni pred negatívnymi účinkami žiarenia a pomáha pri depresii, nervozite a únave.

Je veľmi užitočný najmä vo finančných záležitostiach. A takisto pri rozmotávaní zamotaných citových vzťahov. Dodáva sebadôveru a potláča sebazničujúce sklony.

Priezračné zlatité tóny majú značnú schopnosť oživovať svetelnú energiu v nás uloženú a tak podporiť jasnosť nášho myslenia a kreativitu. Aktivuje prenos bioelektrických impulzov skrze nervy a tak podporuje a ovplyvňuje látkovú výmenu. Jeho silný účinok na poruchy zažívacieho ústrojenstva, cukrovku a na očistenie črevného traktu od balastu a jedovatých látok, ovplyvňujúce aj čistotu pleti. 

Astrologické znamenia: Býk, Panna, Blíženci

Čakra: Srdcová

Pôvod: Brazília

Rozmer: cca 6cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: