Biela šalvia a Levanduľa zväzok 30g

Neohodnotené

Dym bielej šalvie má očistné a dezinfekčné účinky, čistí priestor, predmety aj ducha od negatívnych a cudzích energií. Odstraňuje ťažké energie. Levanduľa má ochranné, upokojujúce a čistiace schopnosti. Levanduľa dodáva pozitívnu energiu, otvára srdcovú čakru, upokojuje myseľ. Levanduľa má ochranné, upokojujúce a čistiace schopnosti.

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 1491
7,30 € –20 % 5,84 €
Biela šalvia a Levanduľa zväzok 30g
Neohodnotené
Biela šalvia a Levanduľa zväzok 30g
Ukončený predaj
7,30 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Biela šalvia a Levanduľa zväzok 30g

Biela šalvia odstraňuje bolesti a lieči emócie. Dym bielej šalvie má očistné a dezinfekčné účinky, čistí priestor, predmety aj ducha od negatívnych a cudzích energií. Často sa biela šalvia používa aj ako ochrana domova vhodné pre očistu priestoru, predovšetkým tam, kde cítime jeho narušenie negatívnymi vplyvmi z okolia alebo prítomnosť zlých duchov. 

Biela šalvia je najposvätnejšia rastlina severoamerických indiánov, ktorý túto bylinu používali od dávnej doby pri obradoch, ako vykurovadlo na očistenie obydlia, predmetov pri zaháňaní zlých duchov a rôznych chorôb. Po stáročia je uznávanou rastlinnou učiteľkou. Jej používanie je obľúbené aj v dnešnej dobe a vyhľadáva ju stále viac terapeutov a tích, ktorí usilujú o blaho tela, ducha a duše.

Levanduľa má ochranné, upokojujúce a čistiace schopnosti. Čistí a vytvára pokojnú, harmonickú atmosféru. Levanduľa dodáva pozitívnu energiu, otvára srdcovú čakru, upokojuje myseľ, chráni a je účinná pri upokojení nervového systému. Levanduľa má ochranné, upokojujúce a čistiace schopnosti.

Použitie: Zväzok na konci zapáľte a nechajte rozhorieť. Je nutné plameň sfúknuť a nechať zväzok tlieť. Po dokončení rituálu môžete tlejúci koniec odstrihnúť, nechať dohorieť a zbytok zväzku použiť nabudúce.

Nepokladajte ho na horľavé podložky, alebo do blízkosti horľavých predmetov.
BEHOM PÁLENIA NENECHÁVAJTE BEZ DOZORU. CHRÁŇTE PRED DEŤMI !

Rozmer zväzku : cca 12x4cm

Hmotnosť: cca 30-38g

Pôvod: USA

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

Vonné tyčinky - Nag Patchouli - fengsuej-obchod.sk
1,59 €
1,99 € (–20 %)

Vonné tyčinky - Nag Patchouli od vijayshree s exotickou vôňou. Zvodná zmes zemito osviežujúceho pačuli, vzácneho orientálneho dreva a korenia vytvára jedinečnú atmosféru.

Kód: 375-19
Vonné kužele - Nag Champa Super hit - fengsuej-obchod.sk
1,44 €
1,80 € (–20 %)

Vonné kužele - Nag Champa sú ručne válcované z prírodných bylín s kvetinovým extraktom na očistné uvoľnenie a odpočinutie.

Kód: 611-1
Vonné tyčinky - Nag Forest - fengsuej-obchod.sk
1,59 €
1,99 € (–20 %)

Vonné tyčinky - Nag forest od vijayshree s exotickou vôňou lesa. Jedinečné tyčinky ktoré naplnia každý priestor v dome sviežou a báječnou lesnou...

Kód: 375-16
Vonné tyčinky - Reiki - Hon Sha Ze Sho Nen - fengsuej-obchod.sk
1,76 €
2,20 € (–20 %)

Vonné tyčinky - Reiki - Hon Sha Ze Sho Nen od Goloka. Hon Sha Ze Sho Nen je symbol Reiki liečenia na diaľku. Jeho poslaním je zjednotiť terapeuta a pacienta tu a teraz. To...

Kód: 375-24
Vonné tyčinky - Palo Santo - fengsuej-obchod.sk
1,59 €
1,99 € (–20 %)

Vonné tyčinky Palo Santo od Satya SaiBaba sú ručne válcované z prírodným extraktom Palo Santo (sväté drevo) zo stromov Bursera rastúcich v Peru. Vydáva úžasnú, sladkú vôňu...

Kód: 375-21
Vonné tyčinky - Spiritual Aura - fengsuej-obchod.sk
1,59 €
1,99 € (–20 %)

Vonné tyčinky - Duchovná aura od Satya SaiBaba sú ručne valcované z prírodného bylinného extraktu na prečistenie aury. Každodenným prečistením svojej aury sa zbavujete všetkých...

Kód: 375-29
Vonné kužele - Nag Champa - fengsuej-obchod.sk
1,44 €
1,80 € (–20 %)

Vonné kužele - Nag Champa sú ručne válcované z prírodných bylín s kvetinovým extraktom na očistné uvoľnenie a odpočinutie.

Kód: 611
Vonné tyčinky - Nag Darshan - fengsuej-obchod.sk
1,59 €
1,99 € (–20 %)

Vonné tyčinky - Nag Darshan od vijayshree s úžasnou vôňou. Golden Nag Darshan pomôžu navodiť príjemnú atmosféru a navyše vyčistia domov. Tyčinky majú jemnú vôňu a hodia sa k...

Kód: 375-15