Sviečka Archanjel Gabriel

Neohodnotené

Sviečka v skle Archanjel Gabriel. Vôňa na báze esenciálnych olejov: Pačuli, Labdanum a Kadidlo. 7. čakra - archanjel Gabriel „Svetlo jasnosti“. Jeho svetlo prináša jasnosť, pokoj, prebúdza vaše vyššie ja. Archanjel Gabriel vedie dúfajúcich rodičov k počatiu svojho dieťaťa. Pomáha rodičom pri výchove ich detí. Je tým, ktorý prináša dobré správy, zdravý rozum a božský cit.

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 1601
5,60 € –20 % 4,48 €
Sviečka Archanjel Gabriel
Neohodnotené
Sviečka Archanjel Gabriel
Ukončený predaj
5,60 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Sviečka Archanjel Gabriel

Tieto sviečky sú ručne vyrábané v Indonézii z trvalo udržateľných zdrojov. Použitím certifikovaného palmového vosku a odolných obalových materiálov sú tieto sviečky ekologickým produktom. Výroba sviečok sa vykonáva ručne, čím sa ponúka zaručená práca pre čo najviac ľudí. Osemdesiat percent zamestnancov sú ženy. Spoločnosť je certifikovaná WFTO.

Archanjel Gabriel má na starosti zem, vládne sile mesiaca, preto má na starosti aj príliv a odliv. Je vlastne ako jediný z archanjelov, ktorý zodpovedá ženskej časti bytosti.

Vedie dúfajúcich rodičov k počatiu svojho dieťaťa, a taktiež sprevádza pri adopcii. Pomáha rodičom pri výchove ich detí. Ak sú rodičia citliví a vcítia sa do dieťaťa, prídu na to, čo v skutočnosti potrebuje, ukáže nám samo, akým smerom by sa chcelo uberať podľa svojej vlastnej vôle, nie podľa našej. Stará sa o to, aby uchránil v nás to, čo je v nás prirodzené a čisté

Privolajte si Archanjela Gabriela kedykoľvek potrebujete uvoľniť moc, silu k transformácii, harmonizácii, očiste, liečbe. Dodá vám lásku, zaistí vašu silu.

Doba horenia: cca 16 hodín.

Bavlnený knôt, stabilný plameň, žiadny dym.

Archanjel Gabriel - POSOL BOHOV

Pomáha s tehotenstvom a pôrodom. Lieči úzkosť a napomáha tvorivosti

Rozmer: 4,5 x 4 cm

Umiestnite mimo dosahu detí a domácich zvierat. Nenechávajte horiacu sviečku bez dozoru. Umiestnite na tepelne odolný povrch.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: