Jadeit Triquetra prívesok

Neohodnotené

Symbol zjednotenia a troch prírodných elementov (zem, voda, vzduch). Tiež symbolizuje tri božské osoby (Otec, Syn a Duch Svätý). Všetko je vzájomne prepletené a prechádza jedno do druhého. Spája fyzické s intuitívnym, životu dáva väčší rozmer v chápaní jeho podstaty. Pomáha nám otvoriť sa vyššiemu vedomiu a chápať svet z viacerých pohľadov a rovín.

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 1587
9,90 € –20 % 7,92 €
Jadeit Triquetra prívesok
Neohodnotené
Jadeit Triquetra prívesok
Ukončený predaj
9,90 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Jadeit Triquetra prívesok

Triquetra rovnako sa nikde nezačína a nikde nekončí a taktiež sa kreslí jedným ťahom. Takže máme nikde nezačínajúcu a nikde nekončiacu silu. Pokiaľ nosíte Triquetru, verte, máte silný ochranný Amulet

Triquetra je dôležitým symbolom, najmä u Keltov a Vikingov a ich viery, kde sprevádzala rituály spojené s mágiou týchto starovekých kultúr. Triquetra v sebe skrýva silu čísla tri, ktoré je základom nielen pohanských náboženstiev. Rovnako ako majú Kelti svoju trojnohú Bohyňu (Panna, Matka, Starena), tiež kresťania majú svoju svätú trojicu (Otec, Syn, Duch svätý). Trojka môže vyjadrovať viacero vecí : Minulosť, Prítomnosť, Budúcnosť; Matka, Otec, Dieťa; Detstvo, Dospelosť, Staroba; Život, Smrť, Znovuzrodenie; Myseľ, Telo, Duch; Myšlienka, Pocit, Emócia. 

Symbol Triquetra ukazuje spôsob, ako žiť v harmónii so všetkým, čo je spôsob, akým je možné dosiahnuť rovnováhu. Jedine spoluprácou a vzájomným uznaním všetkých a všetkého, čo je okolo nás aj v nás, možno dosiahnuť stav dokonalej rovnováhy a tým aj hlbokého vnútorného pokoja.

Jadeit bol odjakživa považovaný za posvätný kameň preto že sa varilo že priťahuje lásku a peniaze. Je kameňom dobrého materiálneho zabezpečenia. Harmonizuje nefungujúce vzťahy, pomáha realizovať túžby a vášne, má najbližšie k centru srdca.  Jadeit je aj ochranný kameň, chráni pred haváriami a nehodami.

Jemné vibrácie vysokých frekvencií jadeitu uvádzajú organizmus do harmonickej jednoty. Na najnižšej telesnej úrovni účinkuje ako čistiaci kameň napomáhajúci činnosti orgánov, ktoré majú na starosť filtráciu a vylučovanie.

Rozmer: 4x4cm s úchytkou 5cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: