Amulet - Runový kruh

Neohodnotené

Amulet Runový kruh s čiernou koženou šnúrkou. Runový kruh je starý islandský symbol nazývany tiež Aegishjalmur. Tento amulet je určený na ochranu nositeľa pred všetkými mysliteľnými formami útokov. Aegishjalmur je islandská magická palica ktorá chráni svojho nositeľa a zastrašuje protivníka. Prináša ochranu a neporaziteľnosť. 

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 1153
6,90 € –20 % 5,52 €
Amulet - Runový kruh
Neohodnotené
Amulet - Runový kruh
Ukončený predaj
6,90 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Amulet - Runový kruh

 

 

 

 

 

 

Jedným z najčastejších spôsobov použitia rún v magickej praxi je práve ich použitie ako talizmany a amulety, ktoré nosíme pri sebe aby nám pomáhali svojou mocou a svojím pôsobením

Amulet Runový kruh s čiernou koženou šnúrkou. Runový kruh je starý islandský symbol nazývany tiež Aegishjalmur. Tento amulet je určený na ochranu nositeľa pred všetkými mysliteľnými formami útokov. Aegishjalmur je islandská magická palica ktorá chráni svojho nositeľa a zastrašuje protivníka. Prináša ochranu a neporaziteľnosť.

Aby amulet fungoval, je potrebné aktivovať jeho ochranné sily. V jednoduchosti ide o nabíjanie amuletu energiou. Akonáhle ste ho aktivovali, má ochrannú silu a môžete ho používať k účelu, na ktorý ste ho vybrali. Okrem nabíjania je potrebné amulety, aj očisťovať. Niektoré nedokážu nahromadenú energiu odrážať a preto je potrebné ich očistiť. 

Rozmer: 30mm

Materiál:  špeciálna zliatina zinku, ktorá nespôsobuje alergické reakcie.

Obsah balenia: Amulet, kož. šnúrka a popis. 

Proces nabíjania amuletu:

1. Amulet uchopte do prijímacej ruky (to je ľavá ak ste praváci a naopak).

2. Zovrite amulet v dlani a zatvorte oči. Niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite a potom začnite dýchať pravidelne.

3. Ak sa stane dýchanie pravidelným,  začnite si uvedomovať vlastnú energiu. Pre zjednodušenie predstavte si sám seba vo svetle, ktoré vyžaruje z vás a z vašich rúk. Predstavujte si ako sila z okolia a vášho tela je veľká a vstupuje do amuletu. Sústreďte sa na dýchanie a precíťte ako energia stúpa z vášho tela, do rúk a dlaní a následne je vstrebávaná amuletom.

4. Následne si predstavte, ako je nabitý vašou energiou vaším svetlom, týmto sa začnite programovať, a stanovte mu účel. Stanovte mu, nech sa správa, ako energické pole, ktoré vás oslobodzuje, ochraňuje a je spojené s vami.

5. Ak máte pocit, že aktivácia bola spravená a odovzdali ste amuletu energiu, poďakujte a pomaly otvárajte oči a stále sa sústreďte na energiu, ktorá prúdi do amuletu. Následne zhlboka sa nadýchnite otvorte dlaň a dýchnite na amulet, tým je proces zavŕšený.

Proces očisty amuletu:    

Očista amuletu sa môže robiť očistným kadidlom alebo vonnými tyčinkami nad dymom. Nadymte nad kadidlom a povedzte: “Čistím ťa v mene ohňa a vzduchu.” Potom ho pokropte slabúčko slaným roztokom a povedzte: “Čistím ťa v mene vody a zeme.”

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: