Šungitový gél forte na kĺby 75ml

Neohodnotené

Šungitový gél forte na kĺby s chondroitínom a glukosamínom 75ml. Gél sa odporúča pri ochorení kĺbov, osteochondróze, radiculitismu artrózy,artritíde a dne. Kompozitný vzorec s použitím chondroitínu, glukosamínu a šungitu prispieva k obnove chrupavky chrbtice a kĺbov, znižujebolesť a zvyšuje pohyblivosť postihnutých kĺbov.

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 1188
7,90 € –20 % 6,32 €
Šungitový gél forte na kĺby 75ml
Neohodnotené
Šungitový gél forte na kĺby 75ml
Ukončený predaj
7,90 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Šungitový gél forte na kĺby 75ml

 

 

 

 

 

 

Šungit má silný protizápalový a antioxidačný účinok, bráni oxidačným procesom v bunkách a tým ich chráni pred škodlivými účinkami voľných radikálov.

Gél sa odporúča pri ochorení kĺbov, osteochondróze, radiculitismu artrózy,artritíde a dne. Kompozitný vzorec s použitím chondroitínu, glukosamínu a šungitu prispieva k obnove chrupavky chrbtice a kĺbov, znižujebolesť a zvyšuje pohyblivosť postihnutých kĺbov. Spomaľuje proces zničenia kĺbových tkanív, stimulujeregeneráciu tkaniva chrupavky.

Glukosamín pomáha regenerovať poškodenú chrupavku, výrazne znižuje bolestivé symptómy.

Chondroitín sulfát je polysacharid vysokej molekulovej hmotnosti a vzťahuje sa na skupinu - glykozaminoglykánov. Je chondroprotektívne činidlo, čím podporuje aktívnu regeneráciu chrupavky a zlepšuje jej elasticitu.

Spôsob použitia: Aplikujte gél na problematickú oblasť masážnymi pohybmi 2-3x denne. Nechajte úplne vstrebať. Odporúčame užívať 2-3 týždne. Kúru možno opakovať po 3 mesiacoch, podľa potreby.

Zloženie: Aqua, Glucosamine Sulphate Potassium, Propylene Glycol, Chondroitin Sulfate, Xanthan Gum, Fullerens, Methylsulfonylmethane, PEG-40 Castor Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Tetrasodium EDTA.

Objem: 75ml

Krajina pôvodu: Rusko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: