Pyramída malachit

Neohodnotené

Pyramída z pravého malachitu z madagaskaru. Pyramídy z liečivých kameňov napomáhajú k spojeniu s kozmickou energiou. Ich tvar zvyšuje silu ostatných kryštálov v dosahu, odvádzajú negatívnu energiu a odblokovávajú čakry. Malachit je známy a veľmi populárny medzi drahými kamenmi. Malachit je spätý s prírodou, prírodnými dejmi a procesom rastu.

Dostupnosť Vypredané
Možnosti doručenia
Kód: 1239
22 € –20 % 17,60 €
Pyramída malachit
Neohodnotené
Pyramída malachit
Ukončený predaj
22 € –20 %
Bezplatná doprava
Bezplatná doprava
Pre všetky objednávky v cene nad 40 € v rámci Slovenska zasielame zdarma
Bonusový systém
Bonusový systém
Za každý nákup vám pripíšeme Body 1€=0,10€ na budúci nákup.
Navštívte nás v predajni
Navštívte nás v predajni
Našu predajňu nájdete na Národnej ulici 11 v Žiline
Overený obchod
Overený obchod
Už 12 rokov sme s vami. 25,000+ spokojných zákazníkov

Pyramída malachit

 

 

 

 

 

Pyramídy z liečivých kameňov napomáhajú k spojeniu s kozmickou energiou. Ich tvar zvyšuje silu ostatných kryštálov v dosahu, odvádzajú negatívnu energiu a odblokovávajú čakry. Malachit je známy a veľmi populárny medzi drahými kamenmi. Malachit je spätý s prírodou, prírodnými dejmi a procesom rastu. Prostredníctvom neho môžeme túto silnú prírodnú energiu čerpať. Učí nás aj k úcte samých k sebe, k láske k životu a ak lepšie porozumieme sebe, určite ľahšie pochopíme konanie svojich blízkych. Tento kameň nás učí zmieriť sa so skutočnosťou, že nie sme dokonalí, že aj my máme tienisté stránky osobnosti. Keď ich spoznáme a budeme ich korigovať, môžeme sa začať vyvíjať a rásť.  Je vhodný na meditáciu.

Lieči slabý zrak, astmu, pomáha pri menštruačných a pôrodných bolestiach, obmedzuje ukladanie tuku v tele a odstraňuje z neho škodliviny. Je veľmi užitočný pre tých, ktorí sa podrobili, alebo boli vystavení ožarovaniu. Dáva sa tiež na všetky bolestivé miesta. Tým, že nám pomáha pochopiť samých seba, uvedomíme si pod jeho vplyvom aj príčinu choroby. V súčasnosti sa malachitom ošetruje čakra srdca.

Pomáha na zlomeniny, závraty, pankreas, slezinu, epilepsiu, artritídu, opuch kĺbov. Posilňuje imunitný systém a podporuje detoxikáciu pečene. Pomáha pri všetkých psychosomatických poruchách, ľahko si poradí aj s nežiaducími či nasilu potlačenými emóciami. Posilňuje fantáziu, empatiu, ale zároveň  vyvoláva negatívne skúsenosti z minulosti.

Pri liečení absorbuje všetku negatívnu energiu a vnútorné deštrukcie do seba, a preto si všimnite zmenu intenzity farby Malachitu, podľa toho uvidíte koľko ťažkej energie vytiahol z Vášho tela.

Pôvod: Madagaskar

Rozmer strán pyramídy: cca 5x5cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

Pyramída kryštál Reiki 4cm - fengsuej-obchod.sk
Najpredávanejšie
16,72 €
20,90 € (–20 %)

Kryštálová pyramída s vygravírovanými znakmi Reiki slúži pre zosilnenie toku energie Reiki. Slúži tiež k zvýšeniu energetických vibrácií nášho tela pri samoliečbe. Horský...

Kód: 317A